Belgrad Goethe Enstitüsünden Anlamlı Ziyaret

Yazıcı-dostu sürüm

Belgrad Goethe Enstitüsü Müdürü Frank Baumann ve Kültür Programları Koordinatörü Sunčica Šido,  Belgrad Yunus Emre Enstitüsüne nezaket ziyaretinde bulundu.

İki kurum arasında iş birlikleri oluşturmak ve ortak çalışma konularını ele almak üzere Enstitüyü ziyaret eden Frank Baumann, Yunus Emre Enstitüsü ile ortak çalışmalar yürütmek için her zaman hazır olduklarını ve her iki kurumun da ortak çalışmalar konusunda tecrübeli kurumlar olduğunun altını çizdi. 

Yunus Emre Enstitüsü ile Eylül ayında gerçekleştirilen Avrupa Dil Günü etkinliklerinde birlikte hareket ettiklerini vurgulayan Frank Baumann, 2019 yılında da farklı etkinliklerde ortak çalışabileceklerini sözlerine ekledi. Frank Baumann, Goethe Enstitüsünün her yıl düzenlediği yenilikçi teknolojiler ve bilimsel gelişim konseptli projede Yunus Emre Enstitüsünü de görmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Ziyaretten oldukça memnun kaldıklarını ifade eden Belgrad Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Fahri Akdoğan, iki kurum arasında 2018’de başlayan iş birliğinin 2019 ve daha sonraki yıllarda artarak devam etmesini temenni ettiklerini belirtti.