Belgrad Yunus Emre Enstitüsünde Okçular Sertifikalarını Aldı

Yazıcı-dostu sürüm

Belgrad Yunus Emre Enstitüsü tarafından gerçekleştirilen 2021 yılı ikinci dönem okçuluk kursu bitiminde düzenlenen törenle kursiyerler sertifikalarını aldı.

İki bölüm halinde gerçekleştirilen programın ilk bölümü Enstitü bahçesinde yapıldı. Misafirlere ok gösterileri ve sertifikaların verildiği program da Belgrad Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Dinser Şahin kısa bir konuşma yaptı.

Dünyayı etkisi altına alan Covid19 salgınına rağmen gerekli önlemler alınarak kurslara devam ettiklerini vurgulayan Şahin, 2022 yılı döneminde de kursların devam edeceğini açılacağını ifade ederek “kursiyerlerimizin başarısını görmek bizleri son derece mutlu ediyor, bunda emeği ve çabası büyük olan hocalarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından kursiyerlere sertifikaları verildi. Sertifika töreninin ardından programın ikinci bölümü için kurs alanına geçildi. Kurs alanında gerçekleştirilen yarışma ile kursiyerler birinci olabilmek için birbirleriyle kıyasıya yarıştı. Yarışmada birinci olanlara ödüllerini eğitmenleri tarafından verildi. Yarışma sonunda Enstitü Müdürü Şahin “Her yaştan insanların bu geleneksel spor dalından yararlanmasını ve öğrenmesini istiyoruz. Yeni dönemde çocuklarımız için de kurslar açmayı planlamaktayız.” dedi.