Çukarica Belediyesi, Belgrad Yunus Emre Enstitüsünü Ziyaret Etti

Yazıcı-dostu sürüm

Belgrad Çukarica Belediyesi Medya İlişkileri Müdürü Danışmanı Zlatana Marković-Ćirić, Gençlik Koordinatörü Miloš Jovanović ve Yardımcısı Sneżana Maksimović’den oluşan heyet Belgrad Yunus Emre Enstitüsünü ziyaret etti.

Ziyarette Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Fahri Akdoğan tarafından karşılanan misafirler merkezi gezerek Enstitümüzün çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ortak çalışma konularının konuşulduğu ziyarette Çukarica Belediyesi Medya İlişkileri Müdürü Danışmanı Zlatana Marković-Ćirić, her iki kurum arasında konferanslar, Türk film gösterimleri, çeşitli sanatsal kurslar düzenlenebileceğine dikkat çekti.

Belediyede büyük bir kültür merkezi bulunduğuna vurgu yapan Zlatana Marković-Ćirić, Yunus Emre Enstitüsünü yakından takip ettiklerini, özellikle gençlerin sosyal, kültürel, sanatsal ve kişisel gelişimlerine yönelik çalışmalarda beraber hareket edilebileceğini ifade etti.

Çukarica Belediyesinin ziyaretinden oldukça memnun kaldıklarını belirterek sözlerine başlayan Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Fahri Akdoğan ise iki ülke arasındaki ilişkileri zenginleştirmek adına yapılacak her türlü kültür-sanat çalışmalarında Yunus Emre Enstitüsünün de yer almasından duyacakları memnuniyeti dile getirdi.